Natur Protect deodoranten met biologisch bamboe-extract
 

Natuurlijke frisheid

Tot 48 uur bescherming tegen geurtjes met organisch bamboe-extract

 

 

 

 

 

Waarom kiezen voor Sanex Natur Protect deodoranten met biologisch bamboe-extract?

Deodoranten die voldoen aan jouw prioriteiten en behoeften. Ons Natur Protect-assortiment met organisch bamboe-extract is gemaakt van veilige, natuurlijke ingrediënten en biedt 48 uur lang bescherming tegen geurtjes met respect voor je huid.

0% alcohol

Veganistische samenstelling

hidrates skin

Veilige bescherming

hidrates skin

Tot 48 uur bescherming tegen geurtjes

Dankzij de ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de effectieve beschermende formule van Natur Protect met organisch bamboe extract, kun je de hele dag genieten van frisheid en gemoedsrust.

hidrates skin

Herstelt de natuurlijke pH-waarde van de huid

Onze deodoranten zijn ontworpen om de natuurlijke pH-waarde van je huid te herstellen met zachte, niet-irriterende ingrediënten. Je kan je dus zelfverzekerd voelen terwijl de natuurlijke processen van je huid worden gerespecteerd.

hidrates skin

Natuurlijke oorsprong

We geven veel om het welzijn van je huid en onze planeet. Onze deodoranten bestaan voor 92% uit natuurlijke ingrediënten, bevatten 0% alcohol en een veganistische samenstelling.

hidrates skin

Ontwikkeld met ingrediënten die de huid respecteren

De oksels zijn bijzonder gevoelig en kunnen gemakkelijk geïrriteerd raken. Door het gebruik van zachte, huidvriendelijke ingrediënten helpen de Natur Protect deodoranten met organisch bamboe-extract om je huid te beschermen terwijl ze geurtjes effectief onder controle houden. Op deze manier zijn jij en je oksels dus beschermd.

Wil je weten wat de beste routine is voor jouw huidtype?

Start de huidtype test