sanex zero%

Voor je huid.
Voor onze
planeet.

De nieuwe Sanex Zero% met essentiële ingrediënten.

Een nieuwe, verbeterde formule voor de meest minimalistische lijn van Sanex.

Wij geloven dat elk van deze 10 ingrediënten essentieel is: ze zijn stuk voor stuk met zorg geselecteerd om optimaal voor je huid te zorgen en haar natuurlijke functies te stimuleren, voor een milde reiniging, een natuurlijke hydraterende werking en een aangenaam huidgevoel.

Een schone, veilige formule met respect voor je huid en voor onze planeet.

Nieuwe pakketten
Sanex Zero nieuw pakket

Zo weinig mogelijk ingrediënten

 

Zero

0 % microplastics, sulfaten, zeep en kleurstoffen
100 % gerecyclede en recylebare fles
99% biologisch afbreekbare formule

natuurlijk

93 % natuurlijke herkomst

Afval

Gecertificeerd zero afval

Geformuleerd met natuurlijke bevochtigingsmiddelen die vocht in de huid inbrengen, de buitenste huidlagen hydrateren en water in de huid vasthouden door vochtverlies tegen te gaan.


Dr. Zac Handler

 

Elke douche telt

Voor je huid

De nieuwe Sanex Zero% formule bevat niets overbodigs. De nieuwe formule van Sanex Zero% is ontwikkeld met huiddeskundigen en is dermatologisch getest. Het bevat slechts 10 ingrediënten die wij als essentieel beschouwen om op milde wijze maximaal effect te bieden en die samenwerken met je huid om haar natuurlijke functies te stimuleren.

Deze 10 ingrediënten zijn met zorg geselecteerd om te garanderen dat onze formule optimaal werkt, voor een milde, efficiënte reiniging en een drievoudige hydraterende werking die het natuurlijke hydrateringsproces van de huid stimuleert en de huid tot 8 uur lang gehydrateerd houdt.

de huid

Voor onze planeet

Sanex' toewijding aan duurzaamheid is een continuïteit tot de ontwikkeling van producten die de natuurlijke rijkdommen van onze planeet op verantwoorde en respectvolle wijze beschermen.
De continue engagement gaat nog verder met ons nieuwe lijn Sanex Zero%, waarvan de ingrediënten afkomstig zijn van verantwoorde bronnen, waarvan de producten zijn gemaakt in gecertificeerde zero afval-faciliteiten en waarvan de flessen 100 % gerecycled en 100 % recylebaar zijn.

Raadpleeg voor meer informatie over ons bevoorradingsbeleid de site www.colgatepalmolive.com/committed-to-responsible-sourcing

planet

Drievoudige hydraterende werking uitgelegd  

De nieuwe formule van Sanex Zero% is ontwikkeld op basis van natuurlijke hydrateringstechnieken en speelt in op de hydrateringsmechanismen van je huid om die 8 uur lang gehydrateerd te houden.

Hydrateert de huid

Hydrateert de natuurlijke huidbarriere

trekt vocht aan

Brengt vocht in in de huid

 

houdt vocht vast

Houdt vocht vast

 

Geproduceerd in zero afval-faciliteiten

Onze faciliteiten hebben het zero afval-certificaat gekregen, een norm voor uitmuntendheid op het gebied van afvalbeheer en optimaal gebruik van grondstoffen.

- 70%

fossiele brandstoffen

- 40%

waterverbruik

- 30%

broeikasgasemissies

true zero