ONZE BELOFTE

Hart voor een gezonde huid

Je huid op elke manier gezond houden

Elk Sanex-product is ontwikkeld om te reinigen, fris te houden of te hydrateren, terwijl de natuurlijke gezondheid en balans van je huid in stand wordt gehouden, elke dag opnieuw.

We luisteren naar je

We luisteren naar je

In 1984 betraden we de markt om te voorzien in de behoefte aan effectieve, milde huidverzorging. We zetten de Spaanse huidverzorgingsmarkt op zijn kop door als een van de eerste merken een zeepvrije bad- en douchegel te introduceren. Slechts enkele jaren later voegden we hier nog een alcoholvrije deodorant aan toe, geschikt voor dagelijks gebruik door het hele gezin.

We blijven in beweging

We blijven actief op zoek naar nieuwe manieren om jou de kwaliteit te bieden die je verlangt en verdient. We vinden duurzaamheid net zo belangrijk als jij en zijn voortdurend aan het innoveren om producten en verpakkingen te ontwikkelen die milieuvriendelijker zijn.

We blijven in beweging
We blijven in beweging

We waarborgen de doeltreffendheid, veiligheid en duurzaamheid van onze producten door de volledige toeleveringsketen nauwlettend in het oog te houden. We selecteren de ingrediënten voor elk van onze producten zorgvuldig, waarbij de oorsprong grondig wordt onderzocht en de veiligheid wordt gewaarborgd.

We bewaken het volledige productieproces en zetten ons in om formules te ontwikkelen die vriendelijk zijn voor de huid en het milieu.

Begaan met jouw huid en met de planeet

We weten hoe belangrijk je huid voor je is. We komen tegemoet aan je behoefte om contact te maken met anderen en met merken die je vertrouwt. We willen graag dat het fijn is om te zorgen voor je huid en de planeet, dus ontwikkelen we producten waar je van houdt. Hier bij Sanex worden we gedreven door één missie: jou de meest geavanceerde huidverzorgingsproducten bieden om je huid op haar gezondst en best te houden.

DERMATOLOGISCH GETEST

DERMATOLOGISCH GETEST

Veilig voor de huid, zodat zij op een natuurlijke manier op haar gezondst en best blijft.

MINDER ALLERGENE GEURSTOFFEN

MINDER ALLERGENE
GEURSTOFFEN

Samengesteld om het risico op allergische reacties van de huid te helpen verkleinen.

ALLEEN ESSENTIËLE INGREDIËNTEN

ALLEEN ESSENTIËLE INGREDIËNTEN

Geen onnodige, irriterende of omstreden ingrediënten.

BESCHERMING VAN DE PLANEET

BESCHERMING VAN DE PLANEET

Milieuvriendelijke formules en minder verpakkingsmateriaal.

Duidelijk, eerlijk en schoon

We informeren onze consumenten over de door ons gebruikte ingrediënten en processen, en over de wetenschap erachter. En we werken samen met vooraanstaande dermatologen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge veiligheids- en duurzaamheidsnormen.

Duidelijk, eerlijk en schoon

Alle producten van Sanex zijn ontwikkeld om in harmonie samen te werken met je huid

We gebruiken alleen ingrediënten die nodig zijn om je huid te helpen optimaal haar werk te doen en we vermijden zorgvuldig het gebruik van allergenen. En vervolgens testen we onze producten, niet één keer, maar meerdere keren.

Onze ingrediënten zijn goedgekeurd door dermatologen, en de voordelen die onze producten bieden zijn klinisch bewezen.

Ook volgen we de laatste wetenschappelijke inzichten op de voet en nemen onmiddellijk maatregelen als er ook maar enige twijfel bestaat over de gezondheids- of milieueffecten van een bepaald ingrediënt of proces.

Duidelijk, eerlijk en schoon
Inzicht in jouw huid

Inzicht in jouw huid

We gebruiken onze expertise om de meest verzorgende samenstelling voor onze douchegels, deodorants en moisturisers te ontwikkelen.

Als onze producten zijn speciaal ontwikkeld om je huid te helpen haar natuurlijke pH-waarde te herstellen. Om het risico op allergische reacties van de huid tot een minimum te beperken, hebben we een strikt beleid ten aanzien van geurstoffen opgesteld, om het risico op irritatie te verminderen en zelfs de meest gevoelige huid mild te reinigen en verzorgen.

 

       

Inzicht in jouw huid

Onze criteria voor geurstoffen

We hanteren strenge normen voor al onze producten om ervoor te zorgen dat ze mild zijn, veilig en prettig in het gebruik. Om te waarborgen dat de producten van Sanex gezond zijn voor alle huidtypen, gaat ons beleid ten aanzien van geurstoffen verder dan de Europese regelgeving.

Onze criteria voor geurstoffen

Alle parfums van Sanex bevatten een zeer lage concentratie van de 26 allergene geurstoffen die allergisch contacteczeem zouden kunnen veroorzaken, zoals aangeduid door het Wetenschappelijk Comité voor consumentenveiligheid (WCCV) voor cosmetische en niet-voedingsproducten. Maar we gaan nog een stap verder en zorgen ervoor dat ze ook een zeer lage concentratie van meer dan 89 andere bekende huidallergenen bevatten.

Onze criteria voor geurstoffen

We garanderen dat al onze geurstoffen noch te licht, noch te zwaar zijn en in harmonie samenwerken met de huid.

Duurzaamheid is onze verantwoordelijkheid

Wij staan volledig achter het motto: geen woorden, maar daden. Daarom hebben we het Sanex Stewardship Program ontwikkeld, om ervoor te zorgen dat we de hulpbronnen van onze planeet op een verantwoorde en respectvolle manier beschermen. Dat houdt in dat we belangrijke maatregelen treffen, zodat we kunnen garanderen dat al onze ingrediënten, tests, verpakkingen en productclaims eerlijk en transparant zijn.

Onze prioriteiten voor de planeet

Recyclen, hergebruiken, hernieuwen
Recyclen, hergebruiken, hernieuwen

We maken een prioriteit van het gebruik van gerecyclede en hernieuwbare materialen in al onze producten en verpakkingen.

Minder plastic in onze verpakkingen
Minder plastic in onze verpakkingen

We zijn actief bezig met innovatie om het gebruik van plastic in onze verpakkingen te verminderen. Van de ontwikkeling van plasticvrije verpakkingen en toenemend gebruik van volledig gerecyclede plastic flessen, doppen en pompjes, tot het aanbieden van herbruikbare en hervulbare verpakkingen - we investeren in baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling om onze producten te verbeteren en duurzamer te maken.

Afval minimaliseren
Afval minimaliseren

We minimaliseren de totale milieubelasting van onze toeleveringsketen door er nauwlettend op toe te zien dat er geen afval meer op de stort belandt en dat het waterverbruik en de CO2-uitstoot worden verlaagd.

Traceerbaarheid van de oorsprong
Traceerbaarheid van de oorsprong

We ondersteunen het gebruik van duurzame teelt- en oogstmethoden en kopen al onze ingrediënten in bij toeleveranciers die arbeids- en mensenrechten respecteren.

Strenge tests
Strenge tests

We streven ernaar formules te ontwikkelen die in hoge mate biologisch afbreekbaar zijn en we testen nooit op dieren.

Strenge productiecontroles
Strenge productiecontroles

Al onze producten worden geproduceerd in fabrieken die voldoen aan GMP-normen en we zorgen ervoor dat productiemedewerkers goed getraind, begeleid en verzekerd worden.

Voldoen aan de strengste duurzaamheidsnormen

Voldoen aan de strengste duurzaamheidsnormen

Alle producten en processen van Sanex voldoen aan de eisen van vooraanstaande regelgevende instanties en andere professionele organisaties waarmee we samenwerken.