ONS DOEL

Een gezonde huid is belangrijk voor je welzijn.

De huid beschermt namelijk je hele lichaam en is een spiegel van je gezondheid. Via de huid maken we lichamelijk contact met anderen, en dit is van essentieel belang voor ons welzijn.

Over ons
Over ons

Over ons

Bij Sanex stoppen we al onze passie en toewijding in het ontwikkelen van de beste producten en diensten. Door de natuurlijke processen in de huid te ondersteunen, helpen we haar om haar werk optimaal te doen en op haar gezondst en best te blijven.

Jouw huid is even uniek als jijzelf.

We weten dat de behoeften van de huid veranderen door de leeftijd, het seizoen, de leefomgeving of gezondheidsproblemen. We zijn voortdurend bezig met onderzoek en innovatie en streven ernaar steeds meer expertise op te bouwen over de gezondheid van de huid, zodat we de best mogelijke producten kunnen ontwikkelen voor jouw huid.

Onze producten

Ons steeds toenemende assortiment van huidverzorgingsproducten is ontwikkeld om je te helpen jezelf en je gezin zo goed mogelijk te verzorgen, op elke leeftijd en elk moment, 24 uur per dag.

DE HUID IS KRACHTIG

Bij Sanex begrijpen we hoe krachtig de huid werkelijk is. De huid beschermt ons niet alleen, maar legt ook de basis voor de allerkrachtigste vormen van menselijk contact. Als het gaat om geluksgevoel, wint onze huid het altijd van een scherm - want echt contact overbrugt landsgrenzen, scheidingslijnen en generatiekloven.

DE HUID IS KRACHTIG
De huid leert ons onze eerste lessen

De huid leert ons onze eerste lessen

Het is de eerste taal die we spreken. We ervaren de wereld via onze huid, nog voordat we kunnen praten of luisteren. De huid speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het limbische systeem, het gedeelte van de hersenen dat instaat voor emotioneel leren en het geheugen. Dus wanneer een moeder haar pasgeboren baby voor de eerste keer liefdevol vasthoudt, leert haar huid hem/haar al lessen over liefde, medeleven, dankbaarheid en vreugde. Vanaf dat moment en voor de rest van ons leven gebruiken we de kracht van onze huid om emotie naar degenen om ons heen over te brengen.

De huid leert ons onze eerste lessen

De huid is krachtiger dan je denkt

Een liefdevolle knuffel, een troostende hand op je schouder, het gevoel van geborgenheid bij het vasthouden van een hand.

Een begroetingskus, een dankbare handdruk, een triomfantelijke high-five... De beschermende hand van onze moeder op haar buik voor we werden geboren, een klein handje geklemd om onze "gigantische" wijsvinger...

 

De voordelen die onze huid ons kan brengen gaan ver en kunnen zelfs onze gezondheid verbeteren. Een dagelijks streling kan het immuunsysteem versterken, ontsteking en pijn verminderen en zorgen voor een sneller herstel bij ziekte. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat deze de levensverwachting verhoogt.

De huid heeft de kracht om stress te verminderen

Een knuffel van 20 seconden per dag, minder tijd dan je nodig hebt voor het sturen van een e-mail of het checken van social media, kan je hartslag en bloeddruk direct verlagen, waardoor je je ontspannen voelt.

Onze huid is zo belangrijk voor een gezonder, gelukkiger en langer leven. Door haar goed te verzorgen, kunnen we beschermen en koesteren wat het allerbelangrijkste voor ons is.

De huid heeft de kracht om stress te verminderen

Al meer dan 30 jaar biedt Sanex jou en je gezin de beste producten om je huid gezond te houden. Onze huid blijft zich voortdurend vernieuwen en veranderen. En dat geldt ook voor ons. We streven er meer naar dan ooit om consequent uitmuntende producten te bieden en de allerlaatste innovaties in persoonlijke verzorging.

Sanex in een notendop

Met ons steeds toenemende assortiment van huidverzorgingsproducten doen we recht aan hoe uniek ieder mens is en aan de verschillende huidtypen en -problemen.