Dermo Anti-transpiranten
 

48 uur bescherming tegen geur en zweten met een huidvriendelijke formule

Waar effectieve bescherming en gezondheid van de huid elkaar tegenkomen

 

 

 

 

 

Waarom Sanex Dermo Anti-transpiranten?

Anti-transpiranten die net zo hard werken als jij , en wel tot 48 uur bescherming bieden tegen geurtjes, zweet en de gezondheid van je huid respecteren.

Dankzij hun geavanceerde formule beschermen Dermo anti-transpiranten je niet alleen tegen zweet en geurtjes maar ook tegen irritatie en vlekken, zodat je je de hele dag fris, droog en zelfverzekerd voelt.

0% alcohol

0% siliconen

hidrates skin

Bescherming die je huid respecteert

hidrates skin

48 uur bescherming

Met Dermo anti-transpiranten voel je je de hele dag fris en zelfverzekerd. Voor langdurige bescherming met een geavanceerde huidvriendelijke formule die je huid respecteert.

hidrates skin

De hele dag een fris gevoel

Het gebruik van Dermo anti-transpiranten is niet alleen voor bescherming tegen zweet en geurtjes, het zorgt ook voor een frisse sensatie de hele dag lang. Dat frisse, schone gevoel dat een verschil kan maken in je dagelijkse leven.

hidrates skin

Herstelt de natuurlijk pH van de huid

De gezondheid van je huid is essentieel voor je welzijn. We begrijpen dit, dus zorgen we er voor dat onze anti-transpiranten je sterke bescherming bieden, en tegelijkertijd je huid verzorgt en het risico voor irritaties verkleint.

hidrates skin

Ontwikkeld met huidvriendelijke ingrediënten

Als de natuurlijke balans van je huid verstoord is kan het een oncomfortabel gevoel veroorzaken. Door milde ingrediënten te gebruiken die niet irriteren, verzorgen onze anti-transpiranten je okselhuid zodat je je in alle opzichten comfortabel voelt.

Wat is de beste routine voor jouw huidtype?

Start de huidtype test