biomeprotect

Vertrouw je huid en geef haar

natuurlijke afweer een boost

Je huid is krachtig

Je huid is krachtig

Ze beschermt en hydrateert zichzelf dankzij haar natuurlijke microbioom, een complex netwerk van meer dan 1000 verschillende soorten micro-organismen die je tegen schadelijke bacteriën beschermt en je natuurlijke afweer versterkt.

De innovatie van Sanex, verrijkt met een gepatenteerd complex van prebiotica en postbiotica, helpt om je microbioom elke dag te versterken en voeden.

Je huid is krachtig


Het gebruik van prebiotica of postbiotica om een gezond microbioom te behouden kan het risico dat slechte bacteriën de huid bevolken verkleinen en zo ongewenste effecten terugdringen.

"Dr Zac Handler"

 

 

 

 

Waarom BiomeProtect

Je natuurlijke eerste beschermlaag

Je lichaam heeft een orgaan dat essentieel is voor je gezondheid: je huid. Ze functioneert als een barrière om schadelijke elementen buiten te houden dankzij haar microbioom: een beschermlaag die miljoenen micro-organismen bevat, waaronder duizenden bacteriesoorten.

De goede bacteriën versterken je natuurlijke afweer, houden de natuurlijke pH-waarde en vochtbalans in stand, en voorkomen de vermenigvuldiging van schadelijke bacteriën.

Een gebalanceerd microbioom helpt je huid om gezond te blijven.

waarom biomeprotect

Onze nieuwe geavanceerde formule

Na jarenlang onderzoek hebben de huidgezondheidsexperts van Sanex een oplossing ontwikkeld die je microbioom versterkt.

Onze producten zijn samengesteld met een gepatenteerd complex van prebiotica en postbiotica dat het microbioom van je huid dagelijks voedt.

  1. Prebiotica helpen om de goede bacteriën te voeden en de slechte te weren.
  2. Postbiotica helpen om de beschermlaag van de huid te versterken, om het vochtgehalte op peil te houden en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
waarom biomeprotect

Voordelen

Ons gepatenteerd complex van prebiotica en postbiotica biedt drie belangrijke voordelen:

  1. Het helpt je microbioom in balans te houden door slechte bacteriën aan te pakken en goede bacteriën te voeden.
  2. Het versterkt de beschermlaag van je huid en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
  3. Het helpt je huid om vocht vast te houden en de diepere huidlagen gehydrateerd te houden, zelfs na het douchen.
waarom biomeprotect

Hoe BiomeProtect de gezondheid van je huid ondersteunt
 

biome how 01

Body wash

Geeft de natuurlijke afweer van je huid een boost
 

Deze bodywash reinigt de huid op milde wijze en voedt de goede bacteriën, terwijl het slechte bacteriën helpt bestrijden. Het verbetert de natuurlijke beschermlaag en hydratatie van de huid.
 

biome how 02

Deodorant

Zachte en effectieve bescherming
 

Deze effectieve deodorants richten zich op bacteriën die nare luchtjes veroorzaken Ze respecteren de goede bacteriën terwijl ze de slechte aanpakken, en herstellen de natuurlijke balans, om geurtjes effectief en zonder enige irritatie te bestrijden.

biome how 03

Body lotion

Beschermt en verbetert de natuurlijke hydratatie van de huid de hele dag lang

Deze intensief hydraterende bodylotion werkt dag en nacht met je huid samen om de goede bacteriën te voeden, de natuurlijke hydratatie een boost te geven en de afweer te ondersteunen. Geniet van een zachtere, sterkere en veerkrachtigere huid.

Ontdek Sanex Biomeprotect

Verzorg de natuurlijke afweer van de huid elke dag met onze zorgvuldig samenstelde lijn van vriendelijke en effectieve huidverzorgingsproducten.